Route-53 logo
Verzenden, Retourneren & Betalen

Verzenden 

Nederland 
Verzendingen vinden plaats via PostNL. Verzendingen in Nederland en Belgie hebben een vast tarief van € 6,95. Voor zendingen boven 30KG en/of langer dan 175cm zijn de kosten hoger en versturen wij via DHL. Voor grote pakketten behouden wij ons het recht de levering per post tegen normaal tarief te annuleren. Ook voor kleinere pakketten hanteren wij het tarief van € 6.95, goedkoper verzenden is helaas niet mogelijk bij deze.

België 
Verzendingen vinden plaats via Bpost. Verzendingen in Nederland en Belgie hebben een vast tarief van € 6,95. Voor zendingen boven 30KG en/of langer dan 150cm zijn de kosten hoger en versturen wij via DHL. Voor grote pakketten behouden wij ons het recht de levering per post tegen normaal tarief te annuleren.

EU 
voor alle andere EU landen zal Route-53 in alle gevallen proberen de goedkoopste verzendmethode voor u te vinden. Onze webshop berekend automatisch de juiste prijs. Voor zendingen boven 30KG (US 20KG) en/of langer dan 100cm zijn de kosten hoger en versturen wij via DHL. Voor grote pakketten behouden wij ons het recht de levering per post tegen normaal tarief te annuleren.

undefined undefined undefined

Levertijd
De gemiddelde levertijd van onze producten is 1-5 werkdagen mits verzonden binnen NL of B. Mocht de levertijd langer zijn dan 2-5 werkdagen, om welke reden dan ook, zullen wij u informeren. Wij maken gebruik van eigen voorraad en voorraad van meerdere leveranciers waardoor wij geen online voorraad indicatie kunnen geven. Voor voorraad informatie mag u altijd mailen naar info@route-53.com.

Betalen

Betalen is mogelijk middels:

iDEAL: Voor Nederlandse klanten, veilig en via uw eigen bank. De snelste betaalmethode.
Banccontant/Mister Cash: Voor Belgische klanten, veilig en via uw eigen bank. 
Overboeking: Overmaken naar onze rekening via uw eigen bank.
Paypal: Betaal veilig via uw eigen PayPal account. Bij deze betaalmethode rekenen wij extra kosten.
Visa: Betaal met uw creditcard. Bij deze betaalmethode rekenen wij extra kosten.
Mastercard: Betaal met uw creditcard. Bij deze betaalmethode rekenen wij extra kosten.
Contant bij afhalen: U betaalt bij ons in de shop. Wij hebben geen pin mogelijkheid!
Rembours: Betalen aan de postbode wanneer het pakket word geleverd. (Alleen bij verzendingen binnen NL) 

undefined     undefined    

Goederen worden pas verstuurd zodra wij de betaling hebben ontvangen. 

Afhalen 

Afhalen van goederen is mogelijk, U betaald dan geen verzendkosten. U kunt betalen bij het afhalen. Bij orders boven de € 500,- kunnen wij een aanbetaling vragen van 50% van de totale aankoopsom. Afhalen gaat in overleg, en is mogelijk in onze shop te Eijsden. Ook zijn wij bereid om goederen mee te nemen naar een komende meeting. Wilt u hiervan gebruik maken mailt u dan even met info@route-53.com.

Goederen dienen bij afhaling betaald te worden, u kunt bij ons pinnen of contant betalen. Of vooruit betaald per bank waarna wij contact met U opnemen zodra de betaling binnen is, zodat u de goederen af kunt halen.

Retourneren 

U heeft na levering een zichtperiode van 14 dagen, het onderdeel moet voor het eind van deze periode bij ons zijn aangemeld om in aanmerking te komen voor een volledige restitutie van het aankoopbedrag. Retourneren van goederen dient in overleg en pas na toestemming te gebeuren. Goederen dienen in originele verpakking en onbeschadigd geretourneerd te worden. De kosten van het retourneren zijn voor rekening van de consument. Na 14 dagen is retourneren niet meer mogelijk.


U kunt de goederen vervolgens op eigen kosten en risico retourneren aan;

Route-53
Zoerbeemden 16D
6245LR Eijsden
Nederland

In alle gevallen dient een kopie van de factuur te zijn bijgevoegd, met een reden van retourneren.

Herroeping formulier is hier te downloaden.


BTW 0% tarief zakelijke klanten.

Intracommunautaire levering is geen probleem. Voor orders onder €200,- ex.btw zijn wij echter genoodzaakt 20,- euro aan administratiekosten te rekenen, dit omdat het voor ons anders niet rendabel is de extra administratieve handelingen uit te voeren. Wij leveren daarbij de bestellingen alleen af op het adres dat op de factuur staat, het vestigingsadres van het bedrijf.

 

Wenst u meer informatie of heeft u nog vragen, mailt u dan naar info@route-53.com.