Route-53 logo
Verzenden, Retourneren & Betalen

Verzenden 

Nederland 
Verzendingen vinden plaats via PostNL. Verzendingen in Nederland en Belgie hebben een vast tarief van € 6,95. Voor zendingen boven 30KG en/of langer dan 175cm zijn de kosten hoger en versturen wij via DHL. Voor grote pakketten behouden wij ons het recht de levering per post tegen normaal tarief te annuleren. Ook voor kleinere pakketten hanteren wij het tarief van € 6.95, goedkoper verzenden is helaas niet mogelijk aangezien wij dan geen mogelijkheid hebben tot track and trace.

België 
Verzendingen vinden plaats via Bpost. Verzendingen in Nederland en Belgie hebben een vast tarief van € 6,95. Voor zendingen boven 30KG en/of langer dan 175cm zijn de kosten hoger en versturen wij via DHL. Voor grote pakketten behouden wij ons het recht de levering per post tegen normaal tarief te annuleren.

EU 
voor alle andere EU landen zal Route-53 in alle gevallen proberen de goedkoopste verzendmethode voor u te vinden. Onze webshop berekend automatisch de juiste prijs. Voor zendingen boven 30KG (US 20KG) en/of langer dan 100cm zijn de kosten hoger en versturen wij via DHL. Voor grote pakketten behouden wij ons het recht de levering per post tegen normaal tarief te annuleren.

undefined undefined undefined

Levertijd
Wij doen ons uiterste best uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. De gemiddelde levertijd van onze producten is 1-5 werkdagen mits verzonden binnen NL of B. Mocht de levertijd langer zijn dan 2-5 werkdagen, om welke reden dan ook, zullen wij u informeren. Bij ieder product staat voorraadinformatie vermeld. Zowel onze eigen voorraad is in te zien, maar ook de voorraad van onze leverancier is in te zien. De snelheid van leveren hangt hier vanzelfsprekend mee samen. Aangezien wij twee maal per week levering van onze leveranciers krijgen weten wij levertijden te beperken van 1-5 dagen. Producten die wij zelf voorradig hebben worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen geleverd. Producten die we bestellen hebben een levertijd van 1-5 werkdagen. Om teleurstelling te voorkomen vragen wij u dus goed te kijken naar deze voorraadinformatie. 

Betalen

Betalen is mogelijk middels:

iDEAL: Voor Nederlandse klanten, veilig en via uw eigen bank. De snelste betaalmethode.
Banccontant/Mister Cash: Voor Belgische klanten, veilig en via uw eigen bank. 
Overboeking: Overmaken naar onze rekening via uw eigen bank.
Paypal: Betaal veilig via uw eigen PayPal account. Bij deze betaalmethode rekenen wij extra kosten.
Visa: Betaal met uw creditcard. Bij deze betaalmethode rekenen wij extra kosten.
Mastercard: Betaal met uw creditcard. Bij deze betaalmethode rekenen wij extra kosten.
Contant bij afhalen: U betaalt bij ons in de shop. Wij hebben geen pin mogelijkheid!
Rembours: Betalen aan de postbode wanneer het pakket word geleverd. (Alleen bij verzendingen binnen NL) 

undefined     undefined    

Goederen worden pas verstuurd zodra wij de betaling hebben ontvangen. 

Afhalen 

Afhalen van goederen is mogelijk, U betaald dan geen verzendkosten. U kunt betalen bij het afhalen. Bij orders boven de € 500,- kunnen wij een aanbetaling vragen van 50% van de totale aankoopsom. Afhalen gaat in overleg, en is mogelijk in onze shop te Eijsden. Ook zijn wij bereid om goederen mee te nemen naar een komende meeting. Wilt u hiervan gebruik maken mailt u dan even met info@route-53.com.

Goederen dienen bij afhaling betaald te worden, u kunt bij ons pinnen of contant betalen. Of vooruit betaald per bank waarna wij contact met U opnemen zodra de betaling binnen is, zodat u de goederen af kunt halen.

Retourneren 

U heeft na levering een zichtperiode van 14 dagen, het onderdeel moet voor het eind van deze periode bij ons zijn aangemeld om in aanmerking te komen voor een volledige restitutie van het aankoopbedrag. Retourneren van goederen dient in overleg en pas na toestemming te gebeuren. Goederen dienen in originele verpakking en onbeschadigd geretourneerd te worden. De kosten van het retourneren zijn voor rekening van de consument. Na 14 dagen is retourneren niet meer mogelijk.


U kunt de goederen vervolgens op eigen kosten en risico retourneren aan;

Route-53
Zoerbeemden 16D
6245LR Eijsden
Nederland

In alle gevallen dient een kopie van de factuur te zijn bijgevoegd, met een reden van retourneren.

Herroeping formulier is hier te downloaden.


BTW 0% tarief zakelijke klanten.

Intracommunautaire levering is geen probleem. Wij leveren daarbij de bestellingen alleen af op het adres gekoppeld aan het BTW-nummer, het geregistreerd adres van het bedrijf. Wanneer u een aankoop wil doen, vragen wij u uw bestelling te plaatsen via de webshop. Kies bij de betaling voor "vooraf betalen" oftewel bank overschrijving, en geeft in het opmerkingen veld even aan dat het om een btw-vrije aankoop gaat. Nadat wij uw btw nummer hebben gecontroleerd halen wij de btw uit de bestelling, en mailen wij u een nieuw orderoverzicht met nieuw totaalbedrag. In deze mail zijn tevens alle gegevens te vinden om een bankbetaling/overschrijving te kunnen doen.

 

Wenst u meer informatie of heeft u nog vragen, mailt u dan naar info@route-53.com.